درج تبلیغات
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
ایستگاه آتش‌نشانی معدن

ایستگاه آتش‌نشانی معدن

چرا معدن به ایستگاه آتش‌نشانی مستقل نیاز داره؟ وظایف ایستگاه آتش‌نشانی معدن چه؟ آتش‌نشانی معدن چه تفاوتایی با آتش‌نشانی شهری داره؟ معمولا معادن روباز با چه حوادثی مواجه است؟ و چجوری میشه از وقوع این حوادث جلوگیری کرد؟ مسئولیت اصلی یک آتش‌نشان‌ معدن چیه؟ ایستگاه آتش‌نشانی یک معدن روباز برای حفظ آمادگی خود و پرسنل معدن چه اقداماتی انجام میده؟
پدیدآورنده: بهنام بلوردی | مدت: 07:25
قیمت محصول: 10,000 تومان
برای دریافت لاگین کنید
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ ۱۸:۱۴:۵۰
بازدید : 943
02:28
radio

خاطره معدنی لبخند آبگوشتی

حدودا ده سالم بود که یک روز جمعه دنبال پدرم به معدن دره بخاری محلات رفتیم...
پدیدآورنده: رضا قربانی
03:26
radio

خاطره معدنی درباره علی

ترم آخر کارشناسی بودن که برای پایان نامه اشون به مشکل برخوردن...
06:30
radio

معدن الماس میر (روسیه)

معدن الماس میرنی در شرق سیبری در روسیه، یک گودال بسیار بزرگ است که به دست بشر حفر شده است. این غول روسی با 1.2 کیلیومتر قطر وسعت، و 525 متر عمق بزرگترین معدن الماس روباز دنیا است...
پدیدآورنده: علی دوستی
05:04
radio

گنبدهای نمکی (قسمت دوم)

گنبدهای نمکی میتوانند در حوزه های رسوبی جایی که کانسارهای ضخیمی از نمک حداقل با 150 متر از دیگر رسوبات مدفون گردند ایجاد شوند.
پدیدآورنده: علی دوستی
01:40
radio

خاطره معدنی بوی گازوئیل

شغل پدر من تعمیر ماشین آلات راهسازی معدنی بود، که در حال حاضر بازنشسته شده، بچه که بودم همیشه در اوقات فراغت میرفتم تعمیرگاه پدرم کار میکردم بخاطر علاقه زیادی که داشتم به تعمیرگاه و تعمیر ماشین آلات، اون زمان مثل حالا نبود که بچه ها، هرماه یا هر هفته برن خودشون لباس بخرن، برای ما سالی یه بار لباس میخریدن اونم شب عید نوروز، من با یه دست لباس هم میرفتم تعمیرگاه، کار میکردم، هم با همون لباس میرفتم مدرسه، درس میخوندم، همیشه ام بوی گازوئیل و روغن سوخته میدادم، بخاطر این موضوع هیچکس توی مدرسه با من بازی نمیکرد و همه من و مسخره میکردن، ولی من هرگز اعتماد به نفس خودمو از دست ندادم و تصمیم گرفتم با انتخاب شغل تعمیر ماشین آلات معدنی و راهسازی موفقیت رو بدست بیارم و حالا با یه رزومه کاری موفق از خیلی بچه ها که منو مسخره میکردن جلوتر هستم و در حال حاضر یکی از اون بچه ها خودش معدن داره و با هم دوستای صمیمی شدیم.
05:20
radio

همه چیز درباره آهن (قسمت دوم)

عموما آهن حاصل فرآيندهاي ماگمايي و يا اسکارن حاصل از ماگماي بازالتي و يا رسوبي است. انواع کانسارهاي آهن عبارتند از: رسوبي ( نواري، االيتي، سيدريتي، چشمه اي و لايه اي )، ماگمايي، دگرگوني، تجزيه اي، گرمابي، اگزلاسيون دريايي و اسکارني. منبع پایگاه ملی داده های علوم زمین
پدیدآورنده: محمد سلیمانیان
logo-samandehi